29 Mart 2013 Cuma

TENCEREDE BÖREK


TENCEREDE BÖREK
TENCEREDE BÖREK


Malzemeler:
2 Adet yufka
IspanakIı börek içi
Sıvı yağ
Yapılışı:
Tefton tencerenin dibi sıvıyağ ile yağlanır. 1Adet yufka kenarları sarkıtılarak yayılır.

 Az sıvıyağ gezdirilir. 'ikinci yufa yarıdan bölünüp tencereye döşenir' İç harç yayılır.


 kalan yarım yufka döşenir' üzerine sıvı yağ gezdirilir. Kenarlardan sarkan yufkalar katlanır. Üzerine sıvı yağ sürülür. Kısık ateşte bir tarafı pişince ters Çevrilerek pişirilir


Not: Ispanak yerine peynir, patates, kıyma da kullanabilirsiniz.
Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...