24 Kasım 2012 Cumartesi

YOĞURT SOSLU PİLİÇ BAGET


YOĞURT SOSLU PİLİÇ BAGET
YOĞURT SOSLU PİLİÇ BAGET



Malzemeler:
Sos
3 çorba kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı  kuru biberiy1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
6-8 adet piliç baget
1 adet fırın torbası
Yapılışı:
Yoğurt, yağ, tuz ve baharatlar karıştırılır. Bagetlerin derileri soyularak yoğurtlu sosa bulanır.

 Fırın torbasının içine koyularak torbanın ağzı kapatılır.  Fırın tepsisinin içine koyulur. Fırında 40 dakika kadar tavuklar yumuşayana kadar pişirilir. Sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...