29 Nisan 2012 Pazar

KEÇİBOYNUZLU LEZZET TOPLARI


KEÇİBOYNUZLU LEZZET TOPLARI



Malzemeler:

1 paket petit beurre bisküvi
Yarım paket margarin (125 gr)
3 çorba kaşığı öğütülmüş keçiboynuzu (Aktarlarda bulunuyor. Çok ucuz bir malzeme)
2 çorba kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
3 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı Hindistan cevizi

Yapılışı:

Bir paket bisküvi robottan çekilerek toz haline getirilir.

 Keçiboynuzu tozu, kakao, süt, pudra şekeri ve eritilmiş margarin katılarak yoğrularak ve bir hamur elde edilir.

 Hamurdan küçük parçalar koparılarak top yapılır. Hindistan cevizine bulanır.


Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...