5 Eylül 2012 Çarşamba

ÇİKOLATALI MİLFÖY BÖREĞİ


ÇİKOLATALI MİLFÖY BÖREĞİ


Malzemeler:
8 adet milföy hamuru
8 tatlı kaşığı çikolatalı fındık kreması namı diğer şokella
Pudra şekeri
Yapılışı:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp 15- 20 dakika oda sıcaklığında bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Yumuşayan hamurların ortasına bir tatlı kaşığı fındık kreması koyun

ve üçgen şeklinde kapatın. Kenarlarına çatalın ucuyla hafifçe bastırın.

 Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika kabarıp kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarıp üzerine pudra şekeri serpiştirip ılık olarak servis yapın.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...