21 Temmuz 2012 Cumartesi

HAVUÇLU PATLICAN KAVURMASI


HAVUÇLU PATLICAN KAVURMASI



4-5 kişilik
Malzemeler:
3 adet orta boy patlıcan
4 adet sivri biber
4 diş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet orta boy havuç
Karabiber
Tuz
1 çorba kaşığı biber salçası
Yapılışı:
Ortadan ikiye böldüğümüz patlıcanları kızgın yağda 5 dakika kavuruyoruz. İnce kıydığımız sivri biberleri ve sarımsakları ekliyoruz.

 Salça, tuz ve karabiberi ekliyoruz. Birkaç dakika pişirdikten sonra rendenin geniş tarafı ile rendelediğimiz havuçları ekliyoruz.


 3-4 dakika daha pişirdikten sonra sıcak olarak servis ediyoruz.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...