25 Temmuz 2012 Çarşamba

MANTARLI-BEZELYELİ MAKARNA


MANTARLI-BEZELYELİ MAKARNA



Malzemeler:
Yarım paket makarna (hangi çeşit olduğu mühim değil)
5-6 adet mantar
Yarım bardak bezelye
1 adet havuç
1 adet biber
Yarım bardak haşlanmış mısır
Zeytinyağı
Tuz karabiber
Yapılışı:
Havuç küp şeklinde doğranarak bezelye ile beraber haşlanıp süzülür. Makarna bol suda haşlanarak süzülür. Mantarlar temizlenip doğranır. 2 kaşık zeytinyağı ile tencereye alınarak kavrulur. Biber halka doğranarak mantarlara eklenir. Mantarlar suyunu salıp çekene kadar pişirilir. Bezelye, havuç ve mısır eklenerek beş dakika pişirilir.

 Makarnalar eklenir tuz ve karabiber eklenerek karıştırılır. Sıcak servis edilir
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...