24 Haziran 2012 Pazar

İnternetten Yemek Siparişinin Yeni Adresi

İnsanın en zevk aldığı ve üzerinde en çok düşündüğü şeylerin başında gelir yemek!

Fakat ne yesem diye düşünmeler,karar verememeler, bazen de mutfağa girmek istemeyişler, bu  şahane şölene gölge düşürebilirdi eskiden. Eskiden diyorum,çünkü artık www.istelezzet.com var.
Öncelikle internet reklamları çok eğlenceli...

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

Bu sitede hayal bile edemeyeceğin kadar bol çeşit bulunuyor. Sınır tanımayan hizmet anlayışıyla 7/24, bir tık kadar yakınında olması her an canının çektiğine ulaşabilme garantisi, sektörde bir adım daha ön plana çıkma sebeplerinden bana göre.

Yöresel yemeklerden tut da, Uzakdoğu mutfağına kadar her şey senin hizmetinde. Bu kadar farklı lezzete bir tıkla ulaşmanın mutluluğu ise paha biçilemiyor. İstelezzet.com, sadece geniş seçenek yelpazesiyle değil, sunduğu ayrıcalıklarla da herkesin gözdesi olacağa benziyor.

Örneğin, istelezzet.com  diğer yemek sitelerinden farklı olarak , her siparişten “puan kazanma”, biriken puanlarla da “ücretsiz yemek” sipariş etme fırsatı sunuyor.

Onca seçeneğe rağmen hala kararsızım diyorsan, sana en yakın lokasyondaki restoranları önererek, belki de kimsenin yapamayacağı bir güzelliği de seçenekleri arasında bulunduruyor.

İstelezzet.com  standartları  yükseltmek adına, işletmeler üzerinde  sürekli bir kontrol sağlayarak,müşteri menuniyetini garantiye  almayı da başarıyor.

Tüm bu kolaylıkların ve güzelliklerin ardından sana da ‘’İşte lezzet budur’’ demek kalıyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

ZEYTİNLİ KURABİYE


ZEYTİNLİ KURABİYE

NİŞASTALI VE ANTEP FISTIKLI KURABİYE


NİŞASTALI VE ANTEP FISTIKLI KURABİYE



NAR EKŞİLİ BUĞDAY SALATASI


NAR EKŞİLİ BUĞDAY SALATASI

YUMURTALI EKMEK


YUMURTALI EKMEK



20 Haziran 2012 Çarşamba

LOR PEYNİRLİ TART



LOR PEYNİRLİ TART


Malzemeler:
1 ekmek hamuru
30 gr margarin
200 gr lor peyniri
Yarım demet maydanoz
1 yumurta
1 kahve fincanı süt
Yapılışı:
Ekmek hamurunu margarinle yoğuruyoruz. Üzerine bez örtüp kabarması için 10 dakika bekletiyoruz. Hamuru unlanmış zemine alıp merdane ile kalıp büyüklüğünde açıyoruz. Hamuru yağlanmış tart kalıbına yayıyoruz.

 Maydanozları yıkayıp kıyıyoruz. Maydanoz, lor peyniri, yumurta ve sütü bir kapta karıştırıyoruz. Hamurun üzerine yayıyoruz.

 Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede altı kızarana kadar yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz. Üçgen şeklinde dilimleyip servis yapıyoruz.

Afiyet olsun.

18 Haziran 2012 Pazartesi

ÜZÜMLÜ – CEVİZLİ KURABİYE


ÜZÜMLÜ – CEVİZLİ KURABİYE


Malzemeler:
125 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yumurta
8 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı kuru üzüm
Yarım su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yapılışı:
Bir yumurtanın sarısını üzerine sürmek için ayırın. Un hariç diğer malzemeleri derin bir kapta karıştırın. Unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle şekil verin. Üzerine ayırdığınız yumurta sarısını sürüp bıçakla çizgiler yapın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.


Afiyet olsun.

16 Haziran 2012 Cumartesi

LEBLEBİLİ – PEKMEZLİ HELVA


LEBLEBİLİ – PEKMEZLİ  HELVA


Bugün mübarek Miraç Kandili… Öncelikle herkesin kandilini kutluyorum. Kandillere özgü en güzel adetlerimizden birisi de tatlılar yapıp komşularınızla ve akrabalarımızla paylaşmaktır. En çok da helva yapılır kandillerde. Ben de sizlere farklı bir helva tarifi vereceğim. Şimdiden afiyet olsun.

Yemekten Sonra Yaptığımız Yanlışlar


Yemekten Sonra Yaptığımız Yanlışlar
Yemekten sonra


Güzel bir akşam yemeğinin ardından çaya ne dersiniz? Yoksa hemen yemeğin ardından meyve ya da tatlı mı alırsınız? Yoksa kanepeye uzanıp şöyle yarım saatlik bir şekerleme yapmayı mı tercih edersiniz?  

Martha’nın Tabakları…


Martha’nın Tabakları…
Martha Payne


13 Haziran 2012 Çarşamba

Stres Atmanın Formülü

#piknikteiyigider hashtag’ini görünce havaların güzelleştiğini farkettim. İş stresini atmanın en eğlenceli yolu bence. Ben de stresimi iş arkadaşlarımla piknikte attım. Birçok arkadaşım piknikte mangal keyfini sever, ben ise kahvaltı yapmanın tadını hiç birşeye değişmem hele bir de peynirli sigara böreği ve patatesli börek varsa... Mis gibi doğa havası da, kuş cıvıltıları da cabası. Kahvaltıyı yaptıktan sonra, ısınma koşularına başladık hemen. O kadar böreği yedikten sonra arkadaşlarınla yapacağın maça hazır olmak lazım. Maçta iyice ter attıktan sonra oturduk mangal başına. Kalan köze de biberleri attık. Afiyetle yedik. Darısı başınıza...

Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 Haziran 2012 Pazar

MERCİMEK KÖFTESİ



                                                       MERCİMEK KÖFTESİ



KEPEKLİ-MÜSLİLİ KREP


                                                        KEPEKLİ-MÜSLİLİ KREP
                                                         
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...